King of the Offroad 2018

Versiunea revizuită a acestei postări se găsește aici:

https://vladfaur.ro/ro/blog/show/king-of-mountain-2018/

Duminică, în 7 Iulie 2018, am participat la King of the Offroad 2018, în stațiunea Păltiniș.

Anul acesta este a treia participare la KOM. În 2017 am terminat pe locul 12 cu un timp de o oră și trei minute. Din păcate, în acest an, am dat un timp de peste o oră și șapte minute, adică puțin mai slab decât anul trecut.

N-am fost prea fericit pentru că venisem să obțin un timp sub o oră, iar ai mei îmi promiseră și un mic premiu dacă îmi îndeplinesc ținta, dar din păcate n-am reușit.

Prima dată mi-am spus că n-am dat așa bine pentru că în partea de jos a traseului drumul era umed și lipicios, dar apoi mi-am zis să mă compar cu cineva cunoscut care a fost și anul trecut.

Singurul sportiv cu care mă puteam compara, care a fost și în 2017 mai sus ca mine în clasament, era domnul Adam Andrei, care a dat mai bine ca anul trecut cu peste 30 de secunde, deci nici eu nu aș mai prea putea spune că a fost de vină terenul.

Așa a fost anul acesta la KOM pentru mine.

În clasament am progresat pe locul 7 față de 12 anul trecut, dar anul acesta au lipsit mulți dintre cei puternici. O să revin la anul cu aceeași țintă !

După KOM, în 9 Iulie, a fost și repartiția pentru liceu și aici chiar că am avut o mare bucurie că am intrat exact unde am dorit, la Colegiul Economic, la secția de Turism. Asta a valorat mai mult decât orice alt premiu. 🙂

Poze făcute de tata mai sus de Șanta se găsesc pe Facebook la noi.

Vlad Faur

One Comment

  1. Pingback: Maratonul Olteniei 2018 | Acăsenii

Comments are closed.