King of the Offroad 2018

Duminică, în 7 Iulie 2018, am participat la King of the Offroad 2018, în stațiunea Păltiniș.

Anul acesta este a treia participare la KOM. În 2017 am terminat pe locul 12 cu un timp de o oră și trei minute. Din păcate, în acest an, am dat un timp de peste o oră și șapte minute, adică puțin mai slab decât anul trecut.

N-am fost prea fericit pentru că venisem să obțin un timp sub o oră, iar ai mei îmi promiseră și un mic premiu dacă îmi îndeplinesc ținta, dar din păcate n-am reușit.

Prima dată mi-am spus că n-am dat așa bine pentru că în partea de jos a traseului drumul era umed și lipicios, dar apoi mi-am zis să mă compar cu cineva cunoscut care a fost și anul trecut.

Singurul sportiv cu care mă puteam compara, care a fost și în 2017 mai sus ca mine în clasament, era domnul Adam Andrei, care a dat mai bine ca anul trecut cu peste 30 de secunde, deci nici eu nu aș mai prea putea spune că a fost de vină terenul.

Așa a fost anul acesta la KOM pentru mine.

În clasament am progresat pe locul 7 față de 12 anul trecut, dar anul acesta au lipsit mulți dintre cei puternici. O să revin la anul cu aceeași țintă !

După KOM, în 9 Iulie, a fost și repartiția pentru liceu și aici chiar că am avut o mare bucurie că am intrat exact unde am dorit, la Colegiul Economic, la secția de Turism. Asta a valorat mai mult decât orice alt premiu. 🙂

Poze făcute de tata mai sus de Șanta se găsesc pe Facebook la noi.

 

Vlad Faur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *