acăseni

Delicatule Vizitator…

Suntem siguri că deja ţi-ai dat seama că ăsta-i un blog. Suntem convinşi de asemenea că ai remarcat şi faptul că termenul de „acăsean” înseamnă „de-al casei”, nicidecum „care stă în casă”

Acest blog se doreşte un fel de jurnal al turelor de trekking întreprinse de acăseni. Pentru aceasta însă ar trebui definiți „acăsenii”

Acăsean: Vlad-Alexandru Faur, numit de colegii de clasa Alex Faur iar de către prietenii de trekking Domnu Vlad, datorită vederilor aristocratice asupra lumii. Printre altele, Domnu Vlad doreşte să deschidă în munţi un lanţ de cabane de mare înălţime care să poarte denumirea de Luxul Strălucit. Alex Faur a venit pe lume în anul 2003, merge pe munţi de la 6 ani şi la vârsta de 7 ani a urcat din Făgăraşi: Viştea-Moldoveanu, Negoiu şi Vânătoarea lui Buteanu.

Acăsean: Cristi Faur, autodenumit „Je”, personaj care are onoarea de a fi tatăl Domnului Vlad… Cristi Faur mai este cunoscut ca făcând parte din specia trekkerus trascăuensis.

Alte lucruri pe care le mai punem aici sunt poze. Poze care ne plac, din locuri care ne-au impresionat sau ne-au placut… Rareori mai punem păreri cu privire la mediul în care trăim.

Vă aşteptăm cu noi, cel puţin virtual!

Acăsenii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *