„am visat să zbor…”

Am tot zis că nu mai scriu aici, că-l las pe Vlad să scrie ce și cum vrea, dar dom’ Vladu mereu are altceva de făcut, iar astăzi mi-a spus că ar fi cool să scriu EU despre zbor.

Despre zborul dumnealui, pentru că unul din visele sale este să zboare! Cu avionul, desigur!

Și poate că încă rămânea el la visare dacă nu era să se întâmple ceva, iar asta a fost să fie tabăra lui Robert Dobai din Spania:

Foto: www.thenorthquest.com

Cu taberele lui Dobai e o poveste scurtă și nu complicată: anul trecut, în 2019, Vlad avea șanse foarte-foarte bune pentru un loc pe podium la campionatul de MTB XCO, cadeți.

S-o antrenat el foarte bine, mai rămânea să încercăm legitimarea la un club, dar acest lucru nu s-a produs. S-a ajuns la un moment în care o mare dezamăgire a pus stăpânire pe el.

Adevărul e că aproape nu se mai prea uita către bicicletă, așa că l-am convins să meargă într-o tabără a lui Robert Dobai.

No, de-acolo numai cerul o mai rămas limita, pentru i-o plăcut și am fost nevoiți să-l trimitem în aproape toate taberele The North Quest din 2019.

Nu glumesc deloc când îți spun că am uzat de tot tasta F5 la ThinkPad încercând să-i urmăresc aventurile prin munții Maramureșului, pe sub Creasta Cocoșului, la poalele Călimanilor sau pe creasta Rodnei, pentru ca totul să se termine, frumos, în Alpii Austrieci. 🙂

Cu Dobai nu cred c-am vorbit 30 de minute în total de când îl știu. Eu am înscris copilul în tabără, el a avut grijă de el, copilul a fost fericit, end of story, așa că n-am ezitat nici o clipă să-l înscriem în tabăra din Spania, cand a apărut.

Ca să zboare acolo, am tot cântărit posibilitățile de împachetare a bicicletei, de la cutia de carton la tot felul de alte bagaje.

Mai jos am făcut o captură de pe bike-discount.de în ce privește ofertele:

Foto: www.bike-discount.de

Mie mi-o plăcut Thule-le ăla din dreapta sus, dar Vlad s-a oprit la Evoc-ul multicolor…

Foto: www.bike-discount.de

Acuma, geanta are tot ce-ți trebuie ca să duci un MTB sau un Road Bike oriunde în lume, găsești în ea tot ce ai nevoie să o priponești cum vrei, dar îți mai poți cumpăra separat și alte accesorii, cum ar fi husă de angrenaj și lanț, suport special pentru furcă de cursieră, ba chiar și un cadru special pentru cursieră…

Foto: www.bike-discount.de

Totul a pornit de la geantă, că Vlad m-a rugat să scriu despre ea pentru că el n-are încă 18 ani și nu poate distribui public pe Facebook numai pentru „Friends of freinds” maxim. I-am luat-o de pe bike-discount.de, bineînțeles și a venit în 5 zile.

Îți spun drept: habar n-am dacă Vlad o să zboare !!!

Mai este o lună, în lume se întâmplă multe, niciodată nu poți fi sigur de nimic. Ce știu eu, este că Vlad și-a dorit să se dea pe bicicletă în Andalusia, iar eu îmi doresc din tot sufletul să reușească! 🙂

Cristi Faur