acasenii.ro

De azi, 14.04.2011, acăsenii au propriul lor spaţiu virtual pentru publicarea  turelor de trekking, bikla, călătorii, pelerinaje, evenimente şi fotografii.

Ideea de a cumpăra domeniul www.acasenii.ro ne-a venit mai demult, având în vedere încetăţenirea termenului de acăsean în conştiinţa prietenilor, rudelor şi cunoştinţelor, dar am amânat achiziţia din motive pecuniare.

Săptămâna trecută, pentru că i-a plăcut ideea de acăsean, prietenul nostru Maneluşu a cumpărat domeniul şi i l-a dăruit Domnului Vlad în contul zilei de naştere a acestuia.

Acestea fiind zise, acest loc devine spaţiul virtual în care acăsenii îşi publică partea dinamică a vieţii, în special aventurile lui Domnu Vlad, în scopul declarat al informării celor interesaţi de trekking, aventuri, fotografie.

Tema site-ului se numeşte Adventure Journal şi în linii mari reprezintă furnirul de pe peretele unui yaht pe care se află lipite, atârnate, prinse în ace cu gămălie note, fotografii sau însemnări. Deocamdată asta ne-a plăcut cel mai mult, pentru că asta ne dorim să ţinem în acest loc, un jurnal de bord al acăsenilor.

Vă aşteptăm cu drag!

Acăsenii

2 Comments

Comments are closed.