Şag (Timişeni)

 

Sâmbătă 25.07.2009, Acăsenii s-au deplasat în localitatea bănăţeană Şag, respectiv la Mănăstirea Şag (Timişeni), pentru a lua parte la botezul al cărui protagonist a fost Dl. Horea-Ionuţ mai cunoscut şi sub apelativul de Oria.

Am transmis de asemenea sincerele urări de orice din partea Aripocului şi a lui Lance, care am auzit că beneficiază în ultima vreme de o superbă morişcă produsă de o cunoscută firmă.

Nu vom publica poze de la eveniment pentru nu afecta intimitatea lui Oria. Am mai stat noi acolo  de vorbă cu Maneluşu, l-am mai pozat încântaţi pe Oria, iar Domnu’ Vlad s-a plâns părinţilor acestuia relativ la pierderea beţelor de trekking personale. Aceştia l-au asigurat pe Domnu’ Vlad că se poate face trekking şi fără beţe, dar dumnealui nu a fost foarte convins, fapt care ne-a condus până la imensul mall timişorean în căutarea magazinului de munte Ascent.

Odată cu găsirea acestuia s-a instalat şi dezamăgirea cruntă pe chipurile noastre. Nu erau decât un tip de beţe total nepotrivite pretenţiilor lu’ Domnu’ Vlad.

La mulţi ani Oria şi să ne vedem pe Viştea!!!