Vârfu Stânii și Valea Vințului

Versiunea revizuită a acestei postări se găsește aici:

https://vladfaur.ro/ro/blog/show/varful-stanii-din-muntii-vintului/

Sâmbătă, 14 Iulie 2012, am tras o tură lejeră în Munții Vințului împreună cu drJohn, de la RoCicloMania, un mare împătimit de bicicletă.

Tura a fost faină, cam 34 de km cu peste 700 m diferență de nivel, prin păduri, pe creste și prin cătune izolate. Releul de pe Vârfu Stânii se vede de pe DN1, cum vii din Sebeș spre Alba Iulia pe stânga, iar Vladu își dorea demult să ajungă acolo, astfel că îi mulțumim lui drJohn că ne-a dus.

Mai multe poți citi în pozopoveste… 🙂

Am pus track-ul la începutul postării.

Pozopovestea se gasește la noi pe picasa.

Acăsenii

2 Comments

 1. Sa nu uitam de sperietura provocata de calul priponit „dupa colt”, respectiv domnisoara care vantura colbul sambata in amiaza mare.. :))

  • Baaaaaaaa… alea care maturau praful de pe iarba, hai, treaca-mearga, da aia cu calu o fost chiar tare… =))

   Prima data am vazut ca te-ai oprit. Pana sa-mi zici tu ca este un cal „dupa coltz”, deja imi intrase in vederea periferica… cred c-am facut ca toti dracii. De sperietura, nu mi-o mai trecut prin cap sa strig la Vlad sa fie atent ca e un cal, cand il si vad pe saracutzu cu picioarele pe jos, speriat de moarte.

   Ba… am mai observat ceva… Calu nu s-a speriat de noi =))

   Asta-i chiar antologica.

   Mai e si faza cu ala care avea cam 25-30 de caini si vreo 6 capre. =)) Am ras cu Alex mai apoi, ca el zicea ca de fapt ala crestea caini, iar caprele le folosea la hranit cainii… =))

   Cu alte cuvinte, o tura scurta dar intensa… =))

Comments are closed.