Vlad Faur, autor pe acasenii.ro

Bună ziua,

Mă numesc Vlad Faur și sunt unul dintre acăseni.

Acest site prezintă aventurile mele din ultimii 7-8 ani, atât pe munți cât și la concursuri de ciclism.

Din acest an, odată cu trecerea mea de la categoriile de Copii la Cadeți, noi, acăsenii,  am decis împreună ca de site-ul acasenii.ro să mă ocup numai eu, pentru ca să-mi povestesc singur cursele și aventurile care vor urma.

Pentru că în această vară voi avea admitere la liceu, până în Iunie 2018 nu voi participa la curse ci mă voi concentra pe recorduri personale (cum ar fi cățărări mai importante), dar voi relata chiar și acele încercări.

Am să încep anul și cu descrierea curselor care nu au fost relatate de tata din anul care a trecut.

Vă aștept pe toți cei care doriți să-mi urmăriți aventurile să îmi fiți alături și în următorii ani.

 

Cu drag,

Vlad Faur

3 Comments

  1. Succes la scoala Vlad!
    Succes cu continuarea frumoaselor povestiri de-ale acasenilor!
    Succes la catarari!

    Vom fi cu ochii pe tine, pentru ca esti un model pentru noi si pentru ca ne ambitionezi 😉

  2. Nu știu dacă vă dați seama ce repere importante ați construit deja pentru munții Trascău, Metaliferi, Cindrel, dar și pentru MTB în general. Mai ales proiectul vostru cu ghidul de MTB pentru Trascău este senzațional.
    Vă urmăresc cu drag de mult timp, cred că momentul să preiei tu blogul familiei este foarte bun. Ai maturitatea, ambiția, forma fizică și priceperea să faci proiecte la fel de importante pentru România, nu exagerez vorbind astfel. Voi sunteți exploratori de fapt și mai sunt multe rute de explorat și de împărtășit cu prietenii acăsenilor.
    Aveți toate motivele să fiți mândri: tu de tatăl tău și el de tine. D-na Faur, știu că sunteți acolo și dvs. Succes la tot ceea ce îți place, Vlad.

Comments are closed.