Geocaching la Sibiu

Domnu Vlad nu avea bocanci de munte pentru anul în curs, așa că, împreună cu mami domniei sale s-a deplasat la Sibiu pentru a face respectiva achiziție. Fiind la Sibiu Domnu Vlad a hotarât să găsească două din cele trei cutii. Acestea fiind spuse, prima cutie este localizată între magazinul Dumbrava și Hotel Continental Forum. Căutăm de ne zbânțâie urechile prin jurul unei fântâni arteziene și nu găsim nimic.

Când Domnu Vlad era gata să renunțe, Mami Vladului vine cu ideea că pe-acolo o fi dar nu prin boscheți ci într-un loc mai umblat. Ne uităm așadar pe partea dinspre trotuar a fântânii și Domnu Vlad găsește o cutiuță cilindrică asemănătoare cu cele de calciu efervescent.

Evident, aceea era cutia care ne-a dat atât de furcă. În interior nu prea încăpea nimic pentru schimburi așa că ne semnăm în jurnal.

Toate bune și frumoase, cealaltă geocutie părea să fie pe undeva pe lânga Piața Mare. Ajungem undeva pe lânga biserica evanghelica (care banuim că era și scopul geocutiei) și cum la locul căutat era doar un copac, ne uităm după o scorbură pe care o găsim la o înalțime cam mare care necesită o echipă.

Geocutia de aici era încă mai mică decât cea precedentă, fiind de fapt o cutie pentru film fotografic. Domnu Vlad se manifestă prin dansul specific denumit AHA-AHA-AHA.

După manifestarea bucuriei de a găsi două geocutii în aceeași zi vizităm biserica evanghelică.

Într-un final, toată lumea a vazut un copil fericit.

Pozopovestea se poate vedea pe pagina acăsenilor de pe picasa.