Susţinem Ciclaton-„De-a arhitectura” !!

Am primit un email de la Dan Mazilu, redactor la Freerider.ro, pe care o să îl redau mai jos:

—————-

Salut!

Săptămâna viitoare particip la Ciclaton un eveniment ciclist de 5 zile destinat strângerii de fonduri pentru 5 cauze educaţionale pentru copii. Eu am ales să susţin „De-a Arhitectura „ donaţia mea fiind prima.

Am nevoie de sprijinul vostru pentru a strânge cât mai multe fonduri. Cu cât mai multe cu atât mai mari şansele ca De-a Arhitectura să continue să fie predat la clasele 3 şi 4.

„De-a Arhitectura” îşi propune să formeze cetăţenii de mâine, pentru oraşe mai bune, printr-un curs opţional despre arhitectură şi mediu, pentru copii. Pentru mine sună cât se poate de bine.

Obiectivul principal este să trezesc interesul şi să determin implicarea prietenilor şi cunoştinţelor mele în proiecte caritabile. Aştept susţinerea şi implicarea voastră prin donaţii, oricât de mici, aici http://www.ciclaton.ro/doneaza?id_ciclist=60

—————-

Noi îl susţinem din suflet pe Dan în demersul său, unul pur şi simplu frumos şi rugăm toţi prietenii care au posibilitatea să ajute acest proiect cu o sumă, nu contează cât de mică sau cel puţin printr-un share pe Facebook să o facă!!

Locul unde îl putem susţine pe Dan este: http://www.ciclaton.ro/doneaza?id_ciclist=60, numele proiectului fiind „De-a arhitectura”.

—————-

Publicăm mai jos câteva imagini de la cursurile de până acum:

Expoziţia de final de an şcolar a claselor din Bucureşti se mai poate vizita până în octombrie 2015 la MNAC, etajul 4. Copiii au ajuns la tot felul de noţiuni folositoare în a înţelege un oraş, mediul în care trăim şi apoi, într-o lună şi jumătate, au construit ei înşişi câte unul. Lucrând în echipă, negociind, comunicând cu „vecinii”. Detalii: http://de-a-arhitectura.ro/de-a-arhitectura-la-final-de-an-scolar/

01

În mai 2014, vizită la Danone, excursie la fabrica de iaurt. Pentru că lucrurile nu apar din senin pe raftul de la supermarket sau în frigider. Şi nici frigiderul sau supermarketul. Sau strada şi casa în care locuim. Oamenii fac toate aceste lucruri. Deci şi tu poţi face lucruri 🙂

09

Mulţumim tuturor! 🙂