Domnu’ Vlad la 12 ani

Versiunea revizuită a acestei postări se găsește aici:

https://vladfaur.ro/ro/blog/show/aniversare-12-ani/

Iar e 15 Martie, scriem din nou că a fost ziua Vladului.

Anul ăsta a împlinit 12 ani, cu sănătate, spre bucuria tuturor acăsenilor.

Acuma, dacă ești alături de noi de mai curând, să știi că „domnu” este un peiorativ de drag, așa, pe care i l-am atribuit noi lui Vlad de mic datorită faptului că e o fire comodă. E cumva așa, ca-n copilăria ta, când aveai 5 ani și-ți spunea bunicu-tău „mai șmecherașule…”, „ce faci bicherule? sau „bine-ai venit prințeso!”, dacă erai cumva fată.

No, am zis asta că avem mulți prieteni noi care e bine să știe că suntem in primul rând oameni cu simțul umorului…  🙂

Deci, în 14 Martie Vladu a avut 12 ani, iar site-ul nostru, așa cum știi, e unul sezonier, începem totul în 15 Martie după ziua Vladului și încetăm de obicei în Noiembrie cu așa-zisele Premii acăsenii.ro, care-s de fapt o modalitate de a mulțumi unor oameni pe care i-am cunoscut în acel an.

De ziua Vladului am fost la pozat la Alba Iulia City Race, la inițiativa noastră și a echipei de care ne-am legat, Bicheru Cycling. Am pozat din același loc ca și anul trecut, o fost fain, Vladu și-o luat binoclul să se uite după prieteni…

Impresionantă cursa și anul acesta, am văzut iar oameni pe care-i respectăm pentru tot ce fac, n-am prea avut vreme să-i salutăm în febra pozatului că trebuia să ne concentrăm pe focus, dar ne-am bucurat mult c-am fost acolo.

După poze, Vladu a făcut cinste c-o șampanie de copii…

Față de anul trecut, Vladu a slăbit și a crescut, a trebuit să-i schimbam și bicla, și-a luat până la urmă o Univega Vision 6.0 de 27.5″ de care nu se mai desparte, deși eu i-am sugerat un Corratec, care însă nu l-a mișcat.

Anul ăsta și-a făcut tortul cu sigla Monster, cică e așa pentru că se simte plin de energie și-o să răsturnăm din nou munții…


No… anul trecut a fost unul de tranzit, dar la începutul verii am avut accidentul cu coasta rupta iar el s-a dat mai mult cu echipa, lucru care i-a plăcut în mod deosebit.

Anul ăsta o să încercam ceva interesant în muntele Cindrel, pe care îl cunoaștem foarte bine și l-am tot bătut cu biclele în lung și-n lat, mai avem câteva proiecte tare faine pe care sperăm să le ducem cu bine la capăt, mai ales că suntem perfect sănătoși la acest început de primăvară. 🙂

Io cam asta am vrut să spun, lui Vlad „La Mulți Ani!” iar prietenilor „Bună primăvară!!”…

Să fie bine! 🙂