biking…

Sâmbătă dimineaţa ne gândeam cu Domnu’ Vlad să abordăm ceva super-tare, în speţă fiind ceva Padiş. Acestea fiind spuse, ne luăm noi dis de dimineaţă să ne transportăm la Stâna de Vale. Frumos. Tare frumos.

La vreo 20 km de Arieşeni datorită serpentinelor superbe dar parcă fără sfârşit, lu’ Domnu’ Vlad i se face puţin răuţ şi oprim maşina pentru revenire. Mă rog, ajungem în Stâna de Vale. Ajungem la concluzia că planul nostru nu e realizabil în acea zi așa că decidem să transformăm tura în una de turism auto şi de localizare-delimitare a Trascăului de Metaliferi. Prin urmare, ne întoarcem la Beiuş, Ştei dar n-o mai luăm spre Arieşeni ci către Deva. Trecem astfel prin nişte zone absolut superbe dar cu alte serpentine, unde din păcate pentru noi burtica lu’ Domnu Vlad a fost din nou deranjată.

Trecem prin Ţebea… Povestim despre un nene avocat numit Iancu Avram care ţinea tare mult la nişte neni numiţi moţi. Vedem Stejarul şi casa memorială, după care, din Brad o luăm către Abrud, Zlatna şi în oraş la noi. În semn de protest ne dăm cu bikla.

Na. Numa-așa, da?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *